Menu & Review Djournal Coffee – Bintaro Jaya Xchange – Ciputat

Djournal Coffee – Bintaro Jaya Xchange


Lokasi dan Kontak

Jl. Lkr. Jaya, Pd. Jaya, Kec. Pd. Aren, Kota Tangerang Selatan, Banten 15220, Indonesia Located in: Bintaro Jaya Xchange Mall

Kopi

Rp2.000 – Rp110.000


Jam Buka
Rabu 10AM–10PM
Kamis 10AM–10PM
Jumat 10AM–10PM
Sabtu 10AM–10PM
Minggu 10AM–10PM
Senin 10AM–10PM
Selasa 10AM–10PM

Review

4.3

Decent coffee and yummy cakes. Always been an alternative, beside that other big coffee chain. However, what I like the most is the Djournal Coffee opens side by side with People’s Cafe. So you got plenty of choices from both restaurants.

I always admire Ismaya brand. I love how they bring this warm and chic ambience at the same time. It really makes me stay longer in here.

Note:
– Don’t forget to install Ismaya app to collect points for your purchase. The points can be redeemed with variety of choices, from food/beverage or music concert ticket).
– Djournal Bintaro offers 1 price : IDR 20.000 for selected coffee every 20th of each month. Don’t miss the promo. Probably the next selected item is your fave drink ??
– Bring your own tumbler to get a discount. Using Djournal tumbler gets 20% while other tumbler gets 10%
– Try the cake too. Especially the crepes. My fave is Mile Crepes Vanila.
– Though Djournal and People’s Cafe are side by side, you’re allowed to eat People’s menu if it is in take away package.

Great coffee n great place

(Translated by Google) A delicious hangout place, can talk for a long time, the waitresses are also friendly
Order:
Mango freeze & green tea freeze (non coffee)
The Mango is delicious, I think the green tea isn’t bitter, but overall is good …

Berhubung emang lagi nongrong dan abis makan di TPC, yaa udah wajib dan harus banget ngopi di Djournal Coffee dong. Djournal coffee nya ini tepat disampingnya banget sama TPC. Tapi kalo ada di atrium mall nya juga Djournal coffee ini udah keliatan kok. Jadi ga ada alesan kalo ngopi malah pilih yang lain.

Yang jadi kesukaan gue saat itu, Salted Caramel Coffee. Sebuah minuman coffe dengan campuran caramel dan syrup salted yang rasanya sangat ngeblend dengan semua elementnya. Espressonya masih berasa menonjol, dan manisnya caramel & whipped creamnya itu juga makin bikin Salted Caramel Coffee ini ga pengen gue berenti srupuuut.

Iced Latte di Djournal Coffee juga banyak yang suka, karena minuman ini juga salah satu favoritenya di Djournal. Gue nyobain ini juga rasanya creamy banget, meskipun espresso nya kalah sama steamed milk-nya, tapi espressonya masih bisa gue dapet rasanya dilidah gue. Yang jelas sih susunya sama okenya kaya espressonya.

Kalo mau yang lebih ringan, mungkin ini sangat ringan. Lemon tea jadi minuman yang sangat ringan. Teh ala Djournal coffee yang diracik dengan Lemon, bikin rasa minuman ini asem-asem yang seger dan menyejukan tenggorokan & hati.

©prido (@frido.zh on instagram)





Daftar Menu

Menu

Harga

Set Alat Makan 1.500
Hot Kopi Susu Batavia 8 Oz 35.000
Iced Kopi Susu Batavia 12 Oz 35.000
Kopi Ireng Charcoal Latte 8 Oz 35.000
Kopi Rempah 8 Oz 38.000
Kopi Rempah 8 Oz 38.000
Es Kopi Rempah 12 Oz 38.000
Avocoffee 12 Oz 50.000
Bika Ambon Blended 12 Oz 47.000